سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
 
متن دلخواه شما
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازدیدکننده گرامی ، خوش آمدید به سایت من . لطفا برای هرچه بهتر شدن مطالب این وب سایت ، ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید و به ما را در بهتر شدن کیفیت مطالب یاری کنید.
 
 
ساعت : 6:6 عصر
نویسنده : ابولفضل ذوالقدر
نظرات
عنوان انگلیسی مقاله: New approaches in deacidification of edible oils-a review
عنوان فارسی مقاله: روش های جدید در غیر اسیدی کردن روغن های خوراکی. 
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 24
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
در صنعت مواد روغنی و چربی، غیر اسیدی کردن مواد روغنی نه تنها برای پذیرش مصرف کنندگان حائز اهمیت می باشد  بلکه می تواند تاثیر اقتصادی زیادی بر روی تولید داشته باشد.  روش های غیراسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی و میسل در صنایع مورد استفاده قرار می گیرد.  چندین مانع نیز در ارتباط با این فرایند غیر اسیدی کردن رایج وجود دارد . ب عضی از روش های جدیدی که می تواند - به عنوان جایگزینی برای شیوه های صنعتی امروزی- مورد بررسی قرار گیرد شامل غیراسیدی کردن بیولوژیکی، استری کردن مجدد، استخراج حلالی، استخراج مایع مافوق بحرانی  و فناوری های غشایی می باشند.  این روش های جدید- به طور مستقل یا در ترکیب با فناوری های کنونی- می تواند برای غلبه بر موانع اصلی موثر باشد.  علاوه بر مضر نبودن آن ها برای محیط زیست، می توانند منجر به صرفه جویی در انرژی و کاهش در اتلاف مواد روغنی گردند.  بعضی از این روش ها می توانند جایگزین فناوری های جدیدتر در سالهای پیش رو گردند. 
کلیدواژه: پالایش زیستی، غیر اسیدی کردن شیمیایی، فیزیکی، و میسل، استری کردن مجدد شیمیایی، فناوری غشایی، اشتخراج حلالی، استخراج مابع فرابحرانی
1.  مقدمه:
مواد غذایی شامل ترکیباتی چون آب، کربوهیدرات، پروتئین، و چربی می باشند.  چربی به عنوان یکی از ترکیبات اصلی رژیم غذایی به شمار می آید.  زیرا آن می تواند به عنوان یک منبع مهم انرژی همانند اسیدهای چرب و ویتامین های قابل حل مانند A-D-E و K به شمار بیاید.  منبع اصلی روغن های خوراکی شامل دانه های روغنی، ساقه میوه، گوشت حیوانات و ماهی ها می باشد.  دانه روغنی به عنوان منبع اصلی تولید روغن های خوراکی می باشند. کل تولیدات جهانی مربوط به دانه های روغنی برابر با 326 میلیون تن در سطح جهان می باشد. 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید